Massage is de APK voor het lichaam!

Sportmassage

Goede zorg voor je spieren, afgestemd op jou behoefte.

(Sport)Blessure? Overbelaste of vermoeide spieren? Pijnklachten? Of wil je diep ontspannen met een krachtige massage? Dan kan een sportmassage uitkomst bieden. Sportmassage is een veilige en gezonde manier om blessures, overbelasting, pijn en stijfheid op te lossen en herstel te bevorderen. Een sportmassage is uitermate geschikt als je wilt dat je spieren in optimale conditie blijven. Een stevige massage die afgestemd word op jouw klachten en behoefte.

Dit doet een sportmassage

Heb je een druk leven en ben je altijd in beweging? Dit vraagt veel van je spieren; veel staan of juist veel zitten, continue je spieren belasten of een verkeerde houding. Hierdoor kunnen vervelende klachten ontstaan. Een sportmassage kan hier uitkomst in bieden, een sportmassage geeft verlichting en zorgt ervoor dat je spieren in optimale conditie blijven.

De naam sportmassage laat je misschien denken dat deze massage alleen voor fanatieke sporters is weggelegd. Dit is niet het geval, uiteraard is een sportmassage geschikt voor sporters die veel van zijn/haar lichaam vragen. Maar sportmassage biedt uitkomst bij alle belastingen en inspanningen.

Deze massage is uitermate geschikt als je wilt dat je spieren in optimale conditie blijven. Het is een stevige en stimulerende massage die het herstel van de spieren bevorderd. Het zorgt van voor een optimale stimulatie van de doorbloeding van de spieren. Hierdoor kunnen afvalstoffen uit de spieren sneller afgevoerd worden. Spieren herstellen hierdoor sneller en voelen soepeler aan en jij voelt je fitter.

Door een sportmassage zullen afvalstoffen beter afgevoerd worden en kunnen spieren zich sneller herstellen. Dit wordt bereikt door specifieke massagetechnieken toe te passen om het effect van een goede doorbloeding met de meest optimale afvoer van afvalstoffen te bereiken. Een sportmassage is dus een zeer doelmatige massage, gericht op het herstel en verbeteren van de conditie van spieren. Door het effect van een sportmassage is deze voor iedereen geschikt.

Massage By Stefan stemt de massage af op jouw wensen en klachten. Voor elke klacht en verwachting is er een behoefte aan een andere behandelmethode. Massage By Stefan stemt de behandeling af op de persoon, de verwachtingen en klachten. Zodat jij beter kunt presteren en functioneren.

 

Massage By Stefan maakt ook gebruik van Triggerpoint massage.

Een triggerpoint is een kleine lokale verkramping / verkleving in een spier en de bron van de meeste langdurige pijnklachten. Als je erop drukt kan dit pijnlijk aanvoelen, maar het kan ook zorgen voor pijnuitstraling naar andere plekken in het lichaam. Door deze triggerpoints gericht te behandelen zijn is het mogelijk om de pijn die ze veroorzaken te laten verdwijnen. Hierdoor worden hardnekkige blokkades en pijnen opgelost.

Massages wordt gegeven in de varianten 30, 60 en 90 minuten.
De 30 minuten variant is bedoeld om heel gericht en specifieke klachten te behandelen. In de 60 en 90 minuten zal het hele lichaam gemasseerd worden zodat al je spieren optimaal in conditie blijven.