Reserveren Holistische behandeling

Welkom bij onze bookingsmodule!

Bij ons kunt u eenvoudig en snel een afspraak maken voor uw gewenste behandeling. Het proces is simpel: u kiest uw behandeling, selecteert een beschikbare datum en tijdstip en bevestigt uw afspraak. Houd er rekening mee dat de afspraak pas definitief is na bevestiging.

 

[bookly-form category_id=”7″ service_id=”20″ staff_member_id=”1″ hide=”categories,staff_members,date,week_days,time_range”]

Stap 1: Kies de behandeling die het beste bij uw wensen past. 

Stap 2: Kies een beschikbare datum en tijdstip Bekijk onze kalender en ontdek welke data en tijden nog beschikbaar zijn. Kies het moment dat het beste in uw agenda past. 

Stap 3: Na het selecteren van uw behandeling, datum en tijdstip, vragen wij u om uw contactgegevens in te vullen. Zorg ervoor dat deze correct zijn, zodat we u kunnen bereiken voor eventuele wijzigingen of bevestigingen. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, kunt u de afspraak indienen.

Stap 4: U krijgt een mail met de door u gekozen behandeling, datum en tijdstip.

Let op: Een afspraak is pas definitief na bevestiging van ons. U krijgt deze bevestiging via mail. In sommige gevallen kan het voorkomen dat een door u gekozen datum of tijdstip niet beschikbaar is. In dat geval zullen we ons best doen om een alternatieve optie te vinden die aan uw wensen voldoet.

We kijken ernaar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen voor uw gekozen behandeling. Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft bij het boekingsproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar om u te helpen.