Mag ik mij voorstellen?

Over de masseur 1

Doordat ik last van stress had ben ik veel met sport bezig gegaan, om een gezonde leefstijl te gaan creëren voor mij zelf. De eerste keer dat ik in aanraking kwam met massage was ik onder de indruk wat een massage met lichaam en geest doet. Aanraking kan veel met een persoon doen, zo kan een stevige aanraking knopen uit spieren halen en met een rustige aanraking kunnen mensen ontspannen zodat het hoofd leeg gemaakt kan worden en werkt hierdoor stress verlagend.

Massage moet voor iedereen mogelijk zijn, voor mensen met een burn-out, mensen met zwaar fysiek werk, fanatieke sporters maar ook voor studenten of iemand die van het leven geniet. Van arm tot rijk. Een massage is altijd fijn, nodig en ontspannend voor lichaam en geest.

Elk mens is uniek daarom kijk ik altijd naar de persoon achter de klacht, ik luister altijd naar het lichaam van de klant. Zodat de massage op de persoon word afgestemd.

Door regelmatig je zelf te laten masseren onderhoud je lichaam en geest daarom zeg ik altijd  “Massage is de APK voor je lichaam”

Stefan behaalde in 2018 zijn NGS diploma sportmassage en omdat hij er van overtuigt was dat lichaam en geest met elkaar in verbinding staan heeft hij als verdieping zijn HBO module sportpsychologie behaald in 2019. Daarnaast verdiept Stefan zich regelmatig in nieuwe massage vormen om zo elke keer iets nieuws te kunnen toevoegen aan de totaalbeleving van de klant.

Verdiepingscursussen die Stefan heeft gedaan:

  • Hot- en Coldstone massage
  • Lomi Lomi Massage
  • Voetreflex Massage
  • Indiaanse Hoofd Massage
  • Anti Stress Massage
  • Elastisch Tapen
  • Hamam in de praktijk
  • Module HBO sportpsychologie