Massage is de APK voor het lichaam!

Ontspanningsmassage

Pure ontspanning, afgestemd op jouw wensen.

We hebben het steeds drukker en verwachten steeds meer van onszelf. Gun jezelf tijd om lichaam en geest volledig te laten ontspannen. Dit kan bij uitstek met een ontspanningsmassage, gun jezelf een moment van rust en boek een ontspanningsmassage.

Wat doet een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een moment voor jezelf. Het is een heerlijke manier om je te ontspannen. Een ontspanningsmassage geeft je veel meer dan alleen het moment van ontspanning. Het verlicht stress en spanning, maakt de spieren soepel en laat je weer ‘lekker in je vel zitten’. De massage is gericht op het ontspannen van de spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler, zuivert het lichaam en geeft je na afloop veel energie.

Door de aanraking, diverse technieken, verschillende massagevormen en aandacht wordt je in een ontspannen staat gebracht. Je ontdekt waar je spanning vasthoud en hoe gespannen spieren langzaam ontspannen.

Ieder lichaam en persoon is uniek en daar stem ik elke massage op af. Bij een langere massage kan het hele lichaam worden gemasseerd, maar het is het ook mogelijk om een deelgebied te masseren zoals bijvoorbeeld de nek, schouders en het hoofd.

Wanneer je regelmatig een massage ondergaat, merk je dat je hier veel baat bij hebt. Het immuunsysteem versterkt, stress vermindert, je bent een stuk soepeler, je bent fitter en hebt meer energie. Wees goed voor je lichaam en ontdek de kracht van een ontspanningsmassage. Wil je je lichaam volledig laten ontspannen? Kies dan voor een massage van 90 minuten.

Reserveer nu je ontspanningsmassage bij Massage By Stefan in Apeldoorn

Anti Stress massage

Het is ook mogelijk om een anti stress massage te reserveren.

Misschien heb je een drukke baan, een druk gezinsleven, maak je je zorgen of is er een andere situatie waardoor je veel meer spanning en stress ervaart dan gebruikelijk.
We vergeten dan vaak ook om goed voor onszelf te zorgen. Wat vaak resulteert in klachten als stijve en gespannen spieren, hoofdpijn, klachten in de nek en rug.

Een anti stress massage is erop gericht om deze klachten weg te nemen. De plekken waar stress en vermoeidheid het meeste voelbaar zijn worden behandeld, zoals de schouders en de nek.

Met een anti stress massage kom je helemaal tot rust en kun je volledig ontspannen. Juist in onze drukke bestaan is dat iets om naar uit te kijken.

Reserveer nu je anti stress massage bij Massage By Stefan in Apeldoorn