Levertijd en verzendkosten

Levertijd

Wij zullen ons uiterste best doen om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 18.00 uur zijn geplaatst, proberen wij dezelfde dag nog klaar te maken voor verzending. Deze zullen wij de volgende dag aanbieden bij de pakketbezorger.

Hoewel we ons uiterste best doen dit na te komen, zal dat niet in alle gevallen lukken. Als de producten niet voorradig zijn kan de levering van de bestelling iets langer duren. Wij doen ons uiterste best om dit kenbaar te maken bij producten welke niet op voorraad zijn. Als de levertijd om wat voor reden dan ook langer gaat duren, dan brengen wij u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten

De prijzen van de producten zijn exclusief verzendkosten. Wij doen er alles aan om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Zo verrichten wij regelmatig onderzoek of de pakketdienst die wij op dat moment gebruiken nog wel de voordeligste keuze voor u is. Ook geven wij u de keus of u het pakket bij een servicepoint op wilt halen wat voordeliger is dan als u het thuis bezorgd wilt hebben. Ook heeft u uiteraard de mogelijkheid om de producten op afspraak af te halen bij onze locatie in Apeldoorn.

De verzendkosten in Nederland bedragen:
€ 4,50 : t/m 10 kg afhalen bij een DHL servicepoint
€ 5,75 : t/m 10 kg thuis bezorgd
€ 7,50 : 10 t/m 20 kg afhalen bij een DHL servicepoint
€ 8,75 : 10 t/m 20 kg thuis bezorgd

Levering verloopt via de pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Massage By Stefan